6 div avd 3 Paradis 0-1 Suldal

Suldal sine beste menn har åpna sesongen ganske greit og låg seks poeng bak topplaget og denne fredagens motstander, Paradis.

Paradis er eit lag som hadde sin spede begynnelse på Storhaug i Stavanger for nokre år sidan. Suldal har møtt dette laget fleire gonger både i 5 og 6 divisjon der bylaget har hatt eit grep om oss bygdagutar, med få unntak. Kveldens heimelag spela i 5 divisjon 17/18 sesongen, men måtte ta den tunge vegen ned i 6 divisjon etter litt skral poengfangst. Denne sesongen har dei derimot imponert og hadde før kampen mot Suldal kun tapt ein kamp. (meir…)

6 div avd 2 Figgjo 5-1 Suldal

Etter den begredelige bortekampen mot Klebe for to veker sidan (resultatet har eg glømt) var gutane igjen klare for å møte eit av topplaga i avdelinga. Det tidlegare storlaget Figgjo har komme ned i det gode selskap for ein sesong, men er tydeleg ivrige etter å opp ein divisjon fortare en svint. (meir…)