6 div avd 3 Storhaug 1-3 Suldal

Kampen, Storhaug-Suldal er etter kvart blitt ein gjenganger i fleire år. Dette er eit lag som dei siste åra har vore opp og ned mellom 5 og 6 divisjon. Dette året har det likevel gått i motbakke for dei raude bygutane. Eit inntrykk underteikna har av dette laget etter å ha spelt mot og sett Storhaug fleire gonger er at dei spelar fin fotball, er fair og gode. Etter kampen på Midjord denne fredagen i august har dette biletet endra seg betraktelig. Makan til tregt, klagete og stygtspelande lag er det heldigvis ikkje ofte me møter i pulja vår. (meir…)

6 div avd 3 Paradis 0-1 Suldal

Suldal sine beste menn har åpna sesongen ganske greit og låg seks poeng bak topplaget og denne fredagens motstander, Paradis.

Paradis er eit lag som hadde sin spede begynnelse på Storhaug i Stavanger for nokre år sidan. Suldal har møtt dette laget fleire gonger både i 5 og 6 divisjon der bylaget har hatt eit grep om oss bygdagutar, med få unntak. Kveldens heimelag spela i 5 divisjon 17/18 sesongen, men måtte ta den tunge vegen ned i 6 divisjon etter litt skral poengfangst. Denne sesongen har dei derimot imponert og hadde før kampen mot Suldal kun tapt ein kamp. (meir…)

6 div avd 2 Figgjo 5-1 Suldal

Etter den begredelige bortekampen mot Klebe for to veker sidan (resultatet har eg glømt) var gutane igjen klare for å møte eit av topplaga i avdelinga. Det tidlegare storlaget Figgjo har komme ned i det gode selskap for ein sesong, men er tydeleg ivrige etter å opp ein divisjon fortare en svint. (meir…)