6 div avd 3: SIF 2 2-4 Suldal

Det var tydeleg at hausten banka på døra denne tidleg septemberdagen. Dei oppmøtte på tribunen hadde heldigvis kledd seg godt for det var lite som varma i været eller spelet til Suldal i første omgang.

Suldal kom frå to strålande heimekampar med 6-1 siger mot Storhaug og 5-1 siger mot POL, og skulle denne fredagskvelden måle krefter mot SIF 2 (Stavanger idrettsforening). Suldal stod med seks poeng før denne kampen, mens SIF 2 hadde fått med seg 3 poeng så langt i sesongen. Det er alltid litt uforutsigbart mot desse 2 er laga med tanke på kven de stiller med. Til og med 4 divisjon kan motstandar stille med heile 5 benytta spelerar frå sist kamp. Mot Staal 2 kunne dei benytte opptil 5 spelerar frå benken, benytta eller ei frå siste kampen til A laget i 3 div.

(meir…)

6 div avd 3 Brodd 3 4-1 Suldal

Fine forhold for fotball på Storhaug denne haustkvelden

Om ein les terminlista for Suldal sitt A-lag vil ein finne ut at kampen mot Brodd 3 denne fredagen seint i september var den siste bortekampen for sesongen. Etter denne kampen venta det tre heimekampar mot Hundvåg 2 og oppryksrivalane våre Paradis og POL. Tre ultraviktige kampar der me sjøl kan avgjer kva divisjon Suldal befinn seg i når ballen rullar i gong for sesongen 2020. (meir…)