Treningskamp herrer a-lag: Sauda – Suldal 1-4

Sauda blei slått 4-1 i herrene sin første treningskamp.

Årets første treningskamp for herrelaget vårt er gjennomført, med stor suksess. Sauda blei slått 4-1, noko som ikkje er heilt daglegdags for oss.

Trenar Arne Abrahamsen melder følgjande:

Hei elskarar av Suldal A-lag!
Idag starta endeleg kampsesongen for oss. Me tok turen til Sauda. Den gråa bygda innerst i Ryfylkebassenget. Me var svært spente på kor me sto i forhold til både Sauda, og oss sjølve.
Me mangla 4 spelarar til kampen, så det blei både to og tre rundar i tenkeboksen med tanke på korleis laget skulle komponerast. Men om usikkerheita var til stades før kampen, så tok det ikkje lang tid før den forsvann! Gutane la ned ein heroisk innsats, og viste at Suldal kjem til å selja seg dyrt i kvar kamp! (meir…)

Statkraftcup 2019: Bildekavalkade miniknott

Spelarane fekk premie frå sjølvaste ordføraren.

Miniknott var også i aksjon laurdag, og for mange av desse spelarane var Statkraftcup deira aller første kampoppleving. Ikkje fritt for at det var litt sommarfuglar i magen hos nokre.

Miniknott har totalt 25 første- og andreklassingar med på laga i år, dei fleste av dei var klar for cup. Her følgjer ein del bilde frå kampar og premieutdeling. (meir…)

Statkraftcup 2019: Bildekavalkade knott

Ein del av knottane samla etter preimieutdelinga.

I helga arrangerte IL Sand sin årvisse Statkraft-cup.

Laurdag var det miniknott og knott som hadde sine turneringar, mens det på søndag var lilleputt og ungdomsskulen sin tur. Suldal IL stilte med tre miniknottlag, fire knottelag, fire lilleputtlag og eit ungdomsskulelag. Det er solid!

Knott – stilte med 4 lag — 30 barn. I kampane mot Sand, Erfjord, Jelsa og Haugil scorte 11 spelarar. Ein kjekk start på sesongen 2019. Knottespelarane har fått både pokaler av Statkraftcupen 2019 og ekstra lagde medaljer, kun til knott Suldal IL, som ei ekstra merksemd i deira første kampar denne sesongen. Takk til alle spelarar, lagleiarar og supportarar!

Her er ein del bilde av knottane. (meir…)