Kleskolleksjon 2020

Me tek bestillingar på treningsdressar og diverse andre plagg fram til og med 31. januar.

Dette gjeld klede som passar best til fotball, men som sjølvsagt også kan brukast av trimmarar. Den gule treningsdressen er på plass, samt nokre jakkar. Alt vil få hovudsponsorane sine logoar på, samt trykk bak med Suldal IL. Det er ikkje alle plagga som er tilgjengeleg for alle, sjå på oversikten.

Bestillingar kan de senda til fotball@suldal-il.no eller på messenger/melding til Jon. Hugs frist 31. januar.

I oversikten under er det lenkja til seniorstorleikar. Det er sjølvsagt juniorstorleikar også. Sjå på denne lenkja for eksempel: https://lockerroom.adidas.no/products/regista-18-jacket/CZ8630

Sjå oversikt her: Kleskolleksjon 2020

Samarbeidsavtale Statkraft

Suldal IL og Statkraft Energi AS har inngått ein ny samarbeidsavtale for åra 2020-2022, med opsjon på ytterlegare to års forlenging.

Statkraft har i ei årrekkje vore ein viktig bidragsytar for idrettslaget, og med denne avtalen vil det gode samarbeidet fortsetje i mange år til. Statkraft, saman med dei andre hovudsponsorane, sikrar eit solid og langsiktig grunnlag for all aktivitet i idrettslaget. Suldal IL ser fram mot godt samarbeid i åra som kjem!

Nyttårscup 2019

Alle medaljevinnarane i Nyttårscupen 2019.

Nyttårscupen 2019 vart arrangert måndag 30. desember i gymsalen på Vinjar skule.

Dersom me tek utgangspunkt i då gymsalen vart bygd, omlag i 1992, så kan ein rekna med at dette var omlag 27. gong cupen er arrangert.

Det er tredje året me har med damelag, og heldigvis blei det rekord i antal lag i denne klassen. I år var det fire lag, neste år skal me ha to puljer! På herresida var det kanskje litt færre med enn vanleg i år. Mange av veteranane hadde planlagt dårleg både med jobb, sjukdom og andre gjeremål, men me håpar dei er tilbake neste år. Det som er kjekt, er at det er fleire unge både jenter og gutar som hiv seg med. Dermed enda me på sju herrelag i år. Sjå full oversikt med bilde av alle heilt nederst i denne artikkelen. (meir…)

Statkraftcup 2020: 7.-8. mars

IL Sand inviterer til Statkraftcup.

Datoen for 2020 er helga etter vinterferien, 7.-8. mars. Cupen er inne i Suldalshallen, og klassane er fordelt slik at laga spelar ein av dagane. Set av helga, Suldal IL stilte mannsterkt opp i fjor, det greier me i år og!

Gåva frå Hjertebank – Sparebanken Vest er tatt i bruk

Skigruppa har fått nytt utstyr til barmarkstrening.

Skigruppa til Suldal IL fekk ei flott gåve frå Sparbanken Vest under Hjertebank-utdelinga tidlegare i haust. Nå er gåva teken i bruk.

Den yngste treningsgruppa i skigruppa har dei siste gongene fått brukt putene, madrassene og Air Track-utstyret som er kjøpt inn til koordinasjon-, balanse-, spenst og turnøvingar. Plutseleg blir spensten så god, og det er ein leik å få luftige svev og landa mjukt. (meir…)