NM-gull til Mari!

Mari vann NM-gull med Viking J16 2021! Foto: Viking FK

I helga tok Mari Indrebø saman med Viking FK gull i NM i klassen J16!

Om ikkje Mari er registrert i Suldal IL lenger, så er det absolutt på sin plass å gratulera med NM-gull. Stavanger Aftenblad melder om ein svært dramatisk cupfinale i Molde der Viking sikra cupgullet etter straffedrama. Viking låg under 0-2, men kom tilbake og sikra ekstraomgangar etter 2-2 ved full tid. I straffespark-konkurransen var det keeperen som blei helten då ho redda tre av straffane til Molde, slik at det til slutt stod 4-5 til Viking.

I referatet i Aftenbladet (betalingsmur) kan ein sjå at Mari var i startelvaren og spelte på midtbanen i ein 4-3-3-formasjon. På fotball.no sine sider blir Mari nemnd alt etter 5 minutt med innlegg frå venstre som blir klarert.  Ein kan også lesa om kampen på Viking FK sine sider.

(meir…)

Billettar til jubileumsfest

Jubileumsfest – kjøp billettar! Førstemann til mølla….
Sjå annonsa under for korleis ein kjøper billett.
Gratis på dagtid, billett om kvelden.
Når me når 180 betalande så er det fullt.

Veteranturnering +39

Veteranturnering +39 ved Sørmarka arena 13.11.2021.

I helga var Suldal IL godt representert på Tjensvoll IL si +39-årsturnering ved Sørmarka Arana.

Tjensvoll IL, med utflytta sandbu Jan Egil Tengesdal på laget, inviterte i haust til turnering for spelarar i alderen 39 år og oppover, noko som passa godt for ein gjeng gamle a-lagsspelarar med karrierehøgde i første tiår av 2000-talet. Dette var eit godt høve til å samlast til bytur, men spenninga var stor på om me hadde helse og kondisjon til å spela fem kampar på 2 x 15 minutt. Det skulle visa seg at dei fleste begynte å kjenna på strekkar, anklar, ryggar, kne og lårhøner, og spesielt tærte det på at ein hadde pausar mellom kampane der musklane blei kalde og burde ha blitt varma opp igjen… (meir…)

Til minne om Morten Jelsa

Det var med stor sorg me mottok meldinga om at Morten Jelsa var død.

Han døydde 1. november etter lengre tids sjukdom knapt 50 år gammal.

Morten har vore ein pådrivar i fotballmiljøet i Suldal i mange år, både som spelar og trenar. Han var trenar for aldersbestemte samarbeidslag på tvers av grendene i mange år saman med andre gode hjelperar, og var ein av arkitektane bak det som først var «Suldalsgutane» og som nå heiter «Suldalsgutane- og jentene».

Morten var også aktiv spelar på Jelsa sitt A-lag, men då dette laget vart nedlagt i 2001, melde han overgang til Suldal og spelte her i fleire sesongar.

I 2015 og 2016 var han trenar for A-laget til Suldal, og i siste kamp i 2016 sette han seg sjølv innpå dei siste 5 minutta i ein alder av 45 år.

I 2017 gjekk han over til Suldalsgutane igjen, men etterkvart vart Morten sjuk og måtte trekka seg meir vekk frå fotball og trenaroppgåver.

Hans brennande interesse for fotball viser godt då han seinast i haust var tilskodar på A-lagskampen mot Hjelmeland.

Me takkar Morten for den fantastiske interessa og arbeidet han har lagt ned i Suldalsfotballen. Me kjem til å sakna engasjementet, dei gode meiningsutvekslingane og ikkje minst det smittande humøret. Utan han hadde ikkje fotballen vore det same i Suldal.

Me lyser fred over Morten Jelsas minne.

Suldal IL