Harde fakta 2019

Faktatid for herrene sin sesong. Her er Harde fakta 2019!

Håvard Fatnes og Mohammed I. Dawud spelte alle 17 kampane denne sesongen. Det viser at dei har prioriteringane i orden. Det vart ikkje 18 kampar, for det var eit lag som ikkje tok turen til Suldal i år også.

I år skal det seiast at det var mange som hadde prioriteringane i orden. Sjeldan er det så mange som har spelt eit så høgt antal kampar som i år. 13 spelarar har spelt 13 eller fleire kampar, og me har berre brukt 22 spelarar i år. Fire spelarar gjekk glipp av berre ein kamp. Kontinuitet har vist seg å løna seg i år! (meir…)

Takk for innsatsen, Petter

Petter gir seg som trenar for damelaget i Suldal IL.

Petter Hoås gir seg som trenar for damelaget til Suldal IL etter fleire år som trenar for damer og jenter.

Petter kjem for alltid til å stå som ein pionèr i suldalsfotballen for innsatsen hans for jente- og damefotballen. Saman med Odd Austarå trente han i fleire år eit jentelag i kretsserien for første gong i Suldal. På grunn av denne innsatsen heiter ikkje samarbeidslaga til idrettslaga i Suldal lenger Suldalsgutane, men Suldalsgutane- og jentene! Når jentene blei eldre, så fall brikkene på plass slik at Suldal IL for første gong kunne melda på eit damelag i seniorfotball i 2018. I utgangspunktet såg han ikkje for seg at det var han som skulle vera trenar, men han sette i gong treningar vinteren 2018, og vart så engasjert og motivert at han tok på jobben likevel. (meir…)

Takk for innsatsen, Arne

Arne gir seg som trenar for herrelaget til Suldal IL.

Arne Abrahamsen gir seg som trenar for herrelaget til Suldal IL, etter eit år med gode resultat.

Arne har vore trenar for herrelaget i 2019, og fekk raskt sett sitt preg på laget. Hardkøyr i vintermånadane danna grunnlag for at 2019 blei den beste sesongen til herrelaget på fleire år. Til slutt var det berre eitt mål rett veg i ein annan kamp om å gjera før det hadde blitt opprykk og spel om krinsmeisterskap.  (meir…)

Avslutning Suldalsserien 2019

Premie Suldalsserien 2019

Torsdag 24/10 var det avslutning for dei aldersbestemte laga i gymsalen.

Tilstelninga gjekk føre seg på tradisjonelt vis, bortsett frå fotoseanse i høve nye drakter frå Sparebanken Vest.

Tradisjonelt vis vil seia premieutdeling etter Suldalsserien, pølser og brus, og utlodning av gevinstar.

I år var det med ti lag frå Suldal IL i Suldalsserien. Tre miniknottlag, tre knottelag, tre lilleputtlag og eit ungdomsskulelag. I dei to yngste klassane blir det ikkje ført resultat eller tabell, der handlar det om å spela og ha det kjekt. (meir…)

Suldal IL aldersbestemte lag 2019

På avslutninga til Suldalsserien 2019, tok me felles lagbilde.

Alle spelarane i dei aldersbestemte laga som kunne komma blei med på bildet, samt trenarar og anna støtteapparat. Det er ikkje lett å skilja dei frå ungdommane, men det er to seniorspelarar med også!

Bildet og avslutninga var også ein måte å markera at Suldal IL har fått 14 draktsett av den nye hovudsponsoren Sparebanken Vest. Tusen takk for draktene!

Suldal IL aldersbestemte lag 2019. Tusen takk for draktene, Sparebanken Vest!