6. div: Suldal – Hjelmeland 5-0 (2-0)

Sol + litt regn = dobbel lukke!

Siste heimekamp for sesongen baud på lokaloppgjer.

Eit Suldal som har valsa over alle motstandarane i Prestavikjo tok i mot Hjelmeland som i år rett og slett har hatt det tungt. I kolonna for poeng i tabellen stod det ein smultring før kampen, og den står der framleis etter denne kampen.

Heimelaget hadde nokre småsjansar i starten av kampen, men som vanleg i starten av kampane var det ein del gruff i speleflyten og killer-instinktet framfor motstandaren sitt mål. Nærast var Tom van Ruiven med eit flott langskot frå kanten av straffefeltet. Han drog seg fri frå motstandaren og skrudde ballen i tverrliggaren. Hjelmeland hadde sin største sjanse i kampen rett før dette, då dei fekk ein ball i stolpen.   (meir…)

6. div: Madla 3 – Suldal 1-3 (1-3)

Visstnok billeg straffe til Suldal, seier rapportane. Rettvist at det ikkje blei mål då!

På tide å reisa kjerringo, snu skuto, komma seg opp på hesten igjen, etter ein ringe kamp sist helg. Lars Lavalette Tveit er vår referent denne gong. Her er hans syn på bortesigeren til Suldal:

Verforholda var fine for fotball. Ikkje for mykje vind og regnet hadde tatt seg ein pause.

Starten av kampen var prega av nervøsitet og høge skuldre. Dette reflekterte i spelet. Madla hadde mange feilpasningar og rota vekk ballen. Diverre var ikkje Suldal noko betre. Kampbilete som vart forma av dette var at ingen av laga fekk legga ballen på bakken og gjera spelet sitt. Då er det duellspelet som avgjer kven som får ballen. Madla var laget som var mest påskrudd, vann ballen og fekk difor flest sjansar i starten.

(meir…)

Kjekt på Røldalscup!

Røldalcup 2021.

Laurdag stilte Suldal IL med åtte lag på cup i Røldal, og me viste godt igjen i gult og svart på idrettsplassen.

Røldal IL varta opp med eit godt arrangement, det var kompakt både areal- og tidsmessig. Tre 5’ar-banar vart det plass til på kunstgrasbanen, og dei som spelte 3’ar-fotball haldt til i bingen like ved. Kiosken hadde godt utval, og arrangementet gjekk prikkfritt føre seg. Barn og vaksne frå Suldal melder berre godord.

(meir…)

6. div: Suldal – Hundvåg 7-2 (2-1)

Tore tilbake med hat-trick!

Suldal tok sin tredje heimesiger mot Hundvåg 2 sist helg.

Den faste skribenten var ikkje til stades, så me lurer oss til å saksa referat frå mååål.no, den nye, lokale fotballsatsinga til Stavanger Aftenblad. De som er abonnentar kan inn der og lesa autogenererte referart frå Suldal IL sine lag i kretsserien, det vil seia a-laget, G13-laga og J14-laget. (meir…)

Ungdomslaget vann Suldalscupen!

Vinnarane av ungdomslagscupen: Bård Gundersen, Ella Tjøstheim, Lina Indrebø, Marie M. Rugland, Jonas S. Fatnes, Tobias Lunde, Mathias M. Vold, Elias Gundersen, Eric A. Moe

Søndag var det endeleg klart for Suldalscup igjen, to år etter sist. Arrangør var Haugil IL, og cupen gjekk føre seg på Kjølvikstølen søndag.

Suldal IL stilte med dei same laga som dei gjer i serien; to miniknottlag, tre knottelag, tre lilleputtlag og eitt ungdomsskulelag. Sjølvsagt er det framleis koronarestriksjonar, noko som gjorde at publikum skulle begrensast og dagen blei delt i to. Miniknott og ungdomsskulen spelte på føremiddagen, og knott og lilleputt om ettermiddagen. Underteikna hadde æra av å følgja knottelaga, og det var mange bilar å helsa på på vegen som var ferdige med føremiddagsøkta. Trur ikkje eg fekk med meg alle! (meir…)