6. div herrer: Suldal – Pol 4-1 (2-0)

Siste kamp for herrelaget: Suldal måtte slå tabelltreer Pol, og Paradis måtte ikkje vinna mot tabelljumbo Storhaug. Om dette gjekk inn, så var det opprykk.

Dei fleste hadde nok ikkje tru på at Paradis skulle gå på ei blemme, så fokuset i Prestavikjo var å revansjera eit stygt 0-6-tap for Pol i vår.

Det såg ut til å skulla gå greit. Etter eitt minutt tok Suldal leiinga då Øystein Nærheim spelte Mohammed Ibrahim Dawud fri på venstrekanten. Mohammed skar inn mot hjørnet av 16-meteren og skaut ballen strålande opp i krysset.  (meir…)

Takk til dommarane!

Om ein ikkje får alt til heilt slik ein hadde tenkt sjølv, så går det an å sjå at andre gjer ein god jobb. Dagens dommar Svein Heggland frå Avaldsnes IL var god. I år har me også hatt mange andre gode dommarar.

Her kjem skrøyt til dommarane i 6. divisjon frå ein som har sett mykje fotball i dei fleste divisjonar; midtbanemann Knut Hoås Foldøy, posta i Facebookgruppa «Menn 6 div avd 03 2019, Rogaland»:

«En hyllest til dommerne!

Først gratulerer til Paradis. Vi kunne rett og slett ikke matche dere i dag. Vel fortjent opprykk! Håper dere fortsetter å bruke ballen slik dere gjør! Lykke til.

Vi fra Suldal IL har latt oss imponere over dommertrioen, eller nei det er jo rett og slett EN dommer som er bedre enn tre(!). Dommerne har hatt glimt i øyet, vist oss VAR tegnet, vist oss myndighet når vi trenger det, gitt oss kort når det har vært nødvendig, latt spillet gli istedenfor å stykke det opp unødvendig, forstått forskjellen på spontane og stygge reaksjoner, unik evne på milimeterpresise offside-avgjørelser, og rett og slett bidratt til gode fotballkamper og god stemning. Vi har hatt voksne dommere som har vært ute en vinternatt før, forstår sammenhengene i dette fantastiske spillet. I 3., 2. og 1. divisjon er det ofte dommere som er unge, ambisiøse og for ofte midtpunktet i kampene selv. For oss har dommerne ofte vært usynlige når det flyter, slik det skal være! Tror mange dommere kunne hatt godt av å se til 6. divisjon for å lære litt om hvordan en dommer skal være. For dommerne er de eneste som har imponert meg mer enn Paradis.

Usikker om dette (Facebookgruppa) er rett fora, men fint om det kan viderebringes til de rette folkene. For det er ikke for ofte en dommer får skryt tror jeg!

6. div. herrer: Suldal – Paradis 1-5 (0-3)

Ballen ville ikkje inn ofte nok i dag.

Endeleg opphald då kampen nærma seg start. 98 personar hadde fått seg lodd, årsbeste oppmøte. Alt var klart for fotballfest i Prestavikjo då herrelaget tok i mot Paradis til toppoppgjer.

Det var kjekt i ti minutt. Suldal starta bra, var aggresive og kom seg til fleire halvsjansar. På midten fekk spesielt Øystein Nærheim god boltreplass. Dette såg bra ut.

Så, etter ti minutt, set regnet inn og me rotar vekk ballen i forsvar. Paradis får sett fart på kontring. Avslutninga var kontrollert og sikker, og keeperen vår kunne lite gjera med at gjestene tok leiinga. Dette målet betydde mykje, det kunne me høyra på jubelen blandt spelarane og i innbyttarbua deira. Frå den mannsterke tribunen vår var det rolegare.

Dette kunne ein likevel snu! (meir…)

Opprykkskamp herrer 6. divisjon: Suldal – Paradis

Klikk på bilde for større kampplakat.

Laurdag 12. oktober kl 13.00 er det opprykkskamp mellom Suldal og Paradis i Prestavikjo.

Dette er første gong på ti år at herrelaget har ein reell opprykksfinale sidan me gjekk på ein smell i andre omgang mot Figgjo i 2009. Denne gongen satsar me på å halda heilt inn! For å få dette til, treng me all hjelp me kan få frå tribunen. Sjølv om vêret som er meldt ikkje er all verda, så håpar me at folk kler godt på seg og møter mannsterke opp. Kanskje til og med laga lyd!

For å hjelpa litt ekstra på dørstokkmila, vil me dela ut gratis is til barn ved kampstart. Gjennom kampen kan ein gå i kiosken og få eit gratis lodd som gjeld ved utlodning etter kampen. Skulle det bli jubelscener, så blir utlodninga etter desse. Ei fruktkorg og fem enkle Flaxlodd vil bli trekt ut til dei som framleis er på plass. Er ikkje vinnaren på plass, så blir gevinsten trekt på ny. (meir…)

Skryt til Prestavikjo

Henta frå Facebook-gruppa «Lokalfotball Rogaland».

Henta frå Facebookgruppa «Lokalfotball Rogaland».

Kjekke ord om Prestavikjo; både omgivnadar og namn blir sett pris på av fleire enn oss!

Facebookgruppa «Lokalfotballen Rogaland» viar Suldal-Hundvåg 2 merksemd. Midtbygdens utsendte har teke flott bilde og posta på gruppa. Andre har hive seg på med skrøyt, både av Prestavikjo og av seg sjølv. Trur dessverre det må vera gamle Midtbygden-spelarar som mimrar på bildet til høgre….😓 Klikk på bilda for å lesa.