6. div: Hundvåg 2 – Suldal 4-3 (2-0)

Når sjansen til å klatra heilt til topps på tabellen var der, så ville det seg ikkje borte mot Hundvåg 2 sist fredag.

Ein skulle tru at Trave på Ryfylkedagane skulle lokka spelarane til å ta ein tre-poengar, men til pause leia Hundvåg 2  2-0. Kva som blei sagt i garderoben då, vil eg tippa ikkje er for sarte sjeler. Heimelaget skåra i tillegg først i andre omgang også, slik at det stod heile 3-0 før Suldal kom i målprotokollen.  (meir…)

Siste og avgjerande ungdomsskuleserie på søndag

På søndag går siste runde i ungdomsskuleserien av stabelen på Kjølvikstølen på Ropeidhalvøya.

Etter at alle bortsett frå dei to Sandslaga har spelt fire kampar, er det Suldal som står som einaste lag med full pott. På plassen bak ligg Røldal, som etter tre strake sigrar gjekk på eit tap mot Sand 1 i runden som gjekk på Sand. Dersom Sand 1 vinn hengekampen sin mot Sand 2 vil dei gå inn på tredjeplass, rett framfor Erfjord. Vinn Sand 2 derimot denne kampen, melder dei seg absolutt på i midtsjiktet av tabellen, saman med fjorårsvinnar Nesflaten og Haugil.  (meir…)

4. div kvinner: Suldal – Bremnes 2-6 (1-2)

Flott ver og mykje folk skapte ei fin ramme rundt den andre heimekampen til damelaget.

I første omgang haldt Suldal godt følgje med laget frå Bømlo, sjølv om det nok var Bremnes som hadde ballen mest. Etter eit kvarter fekk dei betalt for presset sitt og skåra sitt første mål. Suldalsdamene kjempa seg heldigvis inn i kampen, og etter halvtimen utlikna Lina Baustad Hoås etter å ha gått over halve banen med ballen. Dessverre svarte dei kvitkledde kjapt og gjekk opp i leiinga 2-1. (meir…)

G16 seriemeisterar!

Puljevinnarar 2. divisjon G15/16 2019 vår! Foto: Tamara Roganovic.

Suldalsgutane sitt G16-lag vann vårserien i G15/16 2. divisjon avdeling 3 med ein overbevisande 8-0-siger mot Sauda tysdag.

Suldal vann sju av dei åtte kampane sine, og enda opp med ein solid målforskjell på +41 mål. Før kampen så var det litt spenning rundt kven som skulle vinna serien. Suldal og Stegaberg stod med 18 pooeng kvar. Suldal hadde 33 plussmål, mens Stegaberg hadde 31 plussmål. Suldal sin kamp starta kl 19.00 i Prestavikjo mot Sauda, mens Stegaberg skulle spela borte mot Falkeid Bokn kl 20.00.  (meir…)

Ny hovudsponsoravtale – Sparebanken Vest

Leiar i Suldal IL, Aslak Moe og Stig Morten Nerheim i Sparebanken Vest er einige om hovudsponsoravtale.

Sparebanken Vest har lenge vore ein viktig bidragsytar til Suldal IL gjennom støtte til ulike investeringsprosjekt, men med verknad frå 2.juni vil Sparebanken Vest også inngå som ein hovudsponsor til drifta av idrettslaget saman med Statkraft og Haugaland Kraft. Suldal IL har stor tru på dette samarbeidet, og Sparebanken Vest sine bidrag vil vera med og sikra og styrka idrettslaget sitt høge aktivitetsnivå. Sponsorsavtalen varer i ut 2021, men intensjonen til begge partar er at dette skal bli eit langvarig samarbeid under mottoet Saman gjer vi det betre!
Suldal IL ynskjer i same anledning og takka tidlegare hovudsponsor Sparebank 1 SR-Bank/Eiendomsmegler1 for eit langt og godt samarbeid.»