Treningstider gymsal, og info om gjennopning av breiddeidrett

Vinjar gymsal har opna for trening, men det er ein del begrensingar på bruken.

Treningstidene ser de her: Treningstider gymsalen Vinjar skule haust 2020

Dei som er ansvarlege for treningane har også ansvar og informasjon om kva reglar som gjeld for bruk av gymsalen. For barn og ungdom gjeld restriksjonane kva utstyr ein har lov til å bruka. Idrettslaget og andre brukarar på ettermiddagstid må bruka eige utstyr. Skulen sitt utstyr har me ikkje lov til å bruka.

For vaksne gjeld generell 1-metersregel. Ein kan altså ikkje vera nærare kvarandre enn 1 meter til ei kvar tid. Dette gjer at tradisjonell fotball og innebandy ikkje er lov for personar over 20 år. Unntaket er kvinner senior ned til og med 4. divisjon. Dersom damelaget ønskjer å ha trening, så får dei altså lov til å trena fotball. Dette kan gjerne høyrast uforståeleg ut, men her er årsaka: (meir…)

Nervepirrande lilleputtfinale!

Vinnarar av Suldalsserien 2020 – lilleputt: Suldal 1! Foto: Alf Aadnøy

På torsdag var det siste runde i lilleputtserien, og kvelden blei avslutta med ein nervepirrande finale i flaumljoset på Prestavikjo stadion: Suldal 1 og Suldal 2 skulle gjera opp kampen om kven som skulle bli Suldalsmeister!

Lilleputtserien i år blei delt opp i to puljer. Her hevda Suldal 1 og 2 seg godt og vann kvar si pulje slik at dei skulle spela finale mot kvarandre. Dei to andre suldalslaga gjorde det også godt, Suldal 3 reiste til Erfjord for å spela om 3. plass, mens Suldal 4 var til Sand i sin plasseringskamp. Dessverre måtte begge desse laga melda om tap då dei kom heim til Prestavikjo for å oververa finalen. Jamnast blei det på Sand, der det måtte ekstraomgangar til for å avgjera kampen. (meir…)

Jentene i tet-strid – og gutane slår stadig frå seg

Så var det haustfeire. Suldalsgutane G16 har berre ein kamp igjen av sesongen sin i Rogaland Fotballkrets sine seriar, mens Suldalsjentene J15 har fire kampar att.

G16 har spelt mange av kampane svært jamnt, to av tapa har vore eitt-målstap i nervepirrande kampar, mens dei siste kampane har opna meir opp med to 3-målssigrar til Suldal og eit solid tap. Dei har verkeleg gjort Prestavikjo til eit uinntakeleg fort ved å vinna dei tre siste heimekampane. Tysdag i veka som var blei det ein skikkeleg 6-3 siger mot Vard Haugesund 3. Siste kamp er tysdag etter ferien, då blir det tur til Vard Haugesund 1. Med unntak av Nord 2 og Ferkingstad/Skudenes i toppen er tabellen svært jamn. Pr i dag ligg Suldal på 4. plass, men har fleire kampar enn laga rundt seg.  (meir…)

Trenarsamling i Prestavikjo

20 spelarar (ein blei skada og kom ikkje med på bildet), 12 trenarar og ein instruktør.

Omsider fekk me nytt trenarkurs i regi FK Haugesund i Prestavikjo.

På grunn av korona, fekk me ikkje halde trenarkurs i vår, men nå blei det endeleg eit høve. FKH sin G14-trenar Espen Elvemo har som oppgåve å reisa rundt i distriktet rundt Haugesund for å halda kurs for trenarar i aldersbestemte klassar. Han var her sist haust også, då var det 6-8-åringar som var i fokus. Denne gong var det trening for 9-12-åringar som var tema. (meir…)

VIKTIG: Koronareglar på kamp i Prestavikjo og på bortekampar

Me ønskjer gjerne folk på kamp i Prestavikjo, men alle må retta seg etter retningslinjene frå NFF og FHI.

Det er viktig at vaksne har kontroll på sine barn, det er ikkje trenarane si oppgåve å ha styr på alle spelarane, dette er føresette sitt ansvar! Trenarane har nok å tenkja på med kampleiing. Me må alle ta litt ekstra ansvar slik at me unngår smitte. Om alle hjelper kvarandre, vil dette helst gå godt!

Les vidare for svært viktig informasjon som me ønskjer alle som skal på kamp har sett seg inn i.  (meir…)