Medlemskontingent!

Faktura for medlemskontingent er sendt ut via KlubbAdmin. Me har også i år brukt Norges idrettsforbund sitt system KlubbAdmin (til epostadressa di), slik at faktureringa følgjer medlemsregisteret vårt.

21. oktober vart det sendt ut faktura for betaling av medlemskontingenten. Me registrerer også i år at ein del medlemmer ikkje har betalt, og håpar sjølvsagt at de ønskjer å vera med videre som medlem.

Oppmodar alle som vil vera medlem om å betala kontingenten, og ved spørsmål ta kontakt med kasserar Elisabeth Steine på kasserar@suldal-il.no eller telefon 454 02 749. Her finn du informasjon om satsane på medlemskontingenten: http://www.suldal-il.no/?page_id=5347

Er du eller ungane dine med på aktiviteter i regi av Suldal IL, men har ikkje motteke varsel om faktura via epost: då ber me om at du tek kontakt slik at me får oppdatert kontaktinformasjonen og medlemslistene våre.

Ved betaling av medlemskontingent trer ulykkesforsikringa i kraft, slik at du er registert når du deltek på aktivitertar.

Ønskjer du å melde deg ut av idrettslaget gjer du det ved å senda epost til kasserar@suldal-il.no

Antal betalande medlemmer dannar også grunnlaget for tilskot til laget.

Ditt medlemskap er viktig!

Trimtex Teamshop for Suldal IL er klar!

No håpar me mange nyttar seg av dette tilbodet, med rabatterte prisar takka vere gode sponsorar.

Nettbutikken stenger 14.11.2021

med forventa levering i veke 52. Er du rask, kan det hende du får kleda til jul.

Velg «Logg inn» om du allereie er registrert som brukar på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gong du bestiller.

På mobil må du scrolle litt nedover på sida.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/suldalski2021

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: suldalski2021

Du mottek ordrebekrefting når bestilling har gått gjennom.

Anbefalt å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukarar av Internet Explorer kunne oppleve problemer.

Lurt tips! Kjem ein vekk frå klubbsidene, kan ein klikke på klubbnavnet øverst på sida for å komme tilbake. På mobil finn du dette øverst til venstre.

Ved problem med innlogging eller andre henvendingar,  ta kontakt med Trimtex enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Bestilling av klede i Trimtex webshop

Det vert høve til bestilling av trenings/skiklede i løpet av neste veke (43) i Trimtex webshop!
Der er som før rabatterte prisar for Suldal IL-medlemmer. Fristen for bestilling er noko kort for levering til jul (innan 7.nov).
Vedlagt link til størrelsesguide. Oppfordrar til å sjekke denne no, slik at de er klare til å bestille så fort linken vert lagt ut i neste veke.
Nytt i år er neongule treningsklede med refleks mtp tryggleik i trafikken.
Alle kleda får no påskrifta «Suldal IL» no, slik at dei skal vere for alle😊
Ta kontakt om de har spørsmål.

Korona- og ildsjelstøtte til drift og utstyr frå Sparebanken vest

Sparebanken vest, ein av våre tre hovudsponsorar, har tildelt 88.000,- i ekstra støtte til drift og utstyr frå Korona- og ildsjelfondet.

Suldal IL fekk i førre veke overrekt dei to synlege bevisa på økonomisk støtte frå Korona- og Ildsjelfondet frå ein av våre viktige hovudsponsorar, Sparebanken vest på Sand.

Støtten er på 50.000,- og 38.000,- og kjem godt med i vårt arbeid med å blant anna leggje til rette for fysisk aktivitet hjå ungar. Også i år gjennomfører me «Allidrettens SFO». Nytt av året er at det er to grupper fordelt på 1.-4.klasse på Vinjar skule. Midlane vil nyttast til drift og investering i utstyr.

Årsmøte 17.03.2021

ÅRSMØTE SULDAL IL

Stad: Gymsalen Vinjar skule

Dato: 17.03.2021

Tid: 19.30

Saker:
Vanlege årsmøtesaker
Tildeling av kulturprisen 2020 frå Suldal kommune

Saker må meldast inn til leiar@suldal-il.no innan 03.03.2021.
Saksliste og -dokument vil bli lagt ut på: www.suldal-il.no.

Me bed, grunna smittevern, om skriftleg påmelding til årsmøte til
leiar@suldal-il.no innan 15. mars.