Hallvard fann nettmaskene to gonger!

Hallvard fann nettmaskene to gonger!

Herleg siger i lokaloppgjeret!

Etter tre sure eittmålstap var det deilig å få poeng igjen. Trenar Morten Jelsa melder om ein glad og letta gjeng på vegen heim over Jøsenfjorden.

Morten rapporterer vidare: Kanon herligt med ein 3 poenger, etter ein godt gjennomført kamp. 

Det var ein fryd å stå på sidelinja å sjå ein så bra kamp. Håpar det var dette som skulle til for å få gang på angrepspelet. Kjenne eg glede meg stort til heimekampen på lørdag. Ein ting er sikkert, og der er at alle spelerane mot Hjelmeland får fornya tilitt til heimekampen på lørdag (ein skade, og eit frafall pga konfirmasjon til kampen på lørdag, så det er bare å kjempe om dei 2-3 ledige plassene i troppen til helga. Trening i mårå kl 20.00)
Eit lite mål referat:1-0 Etter fine kombinasjoner på vår venster side serverte Sinder eit flott innlegg som Espen møtte fint på førstestolpe, og sette ballen sikkert i mållllll. :-(sindre tråkka over ifb med innlegget, og måtte resten av kampen)
2-0 Frispark på vår høgrekant omlag ved 16. meteren, slått nydeligt inn på bakrestolpe av Ingve, juvelen vår Torjus raste fram å hedda i mål.3-0 Flott gjennombrudd av Gjermund på vår venstrekant, som han uegoistisk legg tilbake til ein skåringskåt Hallvard, som sikkert sette denne i mål (med breisida 🙂 4-0 Nok eit gjennombrudd/passning fram til ein fortsatt skåringskåt Hallvard, og åleine med keeper gjer han ingen feil, og setter ballen……sikkert i mååååååål. At Hjelmeland fekk eit mål på slutten drite me i. Me var nærmare 5,6,7 en dei var mål nr. 2 alle på benken fekk speletid, og gjorde gode innhopp.
startoppstilling: Sveinung, Isak, Sven, Torjus, John, Ingve, Erik, Jone, Christian, Espen og Sindre. På benken: Hallvard, Gjermund, Ørjan og Peterson