IMG_0596 G 14 laget til Suldalsgutane er no kommet i siget. Litt famlande start dei første minutta men så fann dei tilbake til det gode spelet frå sist kamp. Sveio klarte å putte inn det første målet men utlikninga frå Suldal kom ganske rakst. Suldal fortsatte å jobbe godt og gjekk opp i ledelse 2-1 før pause.IMG_0598

I andre omgang fortsatte det gode spelet og 3 mål til Suldalsgutane og eit til Sveio i andre omgang var vel eit greit resultat utifrå spelet på bana. No gleder vi oss til ny heimekamp mot Falkeid neste onsdag.

Laget: Gisle Jordebrekk, Pelle Thijus, Bjørn Wigestrand, Markus Mol, Yujiro Indo, Jørgen Lund, Thomas Håranes, Jone Odden, Magnus Søraas, Tobias Mathiesen og Lars Veggeland.

Innbyttera (som alle fekk spilletid): Eskil Fisketjønn, Halvard Bakka, Noah Ree-Pedersen, Ole Marius Tveiten, Boris Tomic, Bjørnar Holmen, Mohammed Ibrahim Dawud

0-1 Sveio, 1-1 Gisle, 2-1 Markus, 3-1 Gisle, 4-1 Gisle, 5-1 Gisle, 5-2 Sveio