Medlemskontingent i Suldal idrettslag

Billeg å vera medlem i Suldal idrettslag?

Jærbladet hadde nyleg ein reportasje med oversikt over kva eit fotballsparkande barn på Jæren kostar.  Når det gjeld medlemskontingentar og treningsavgifter ligg klubbane som er med i undersøkjinga på eit mykje høgare nivå enn Suldal IL.  Sjå link under for reportasje.

Suldal IL ønskjer å halda medlemskontingenten og treningsavgifta på eit svært lågt nivå, og dette let seg gjera bl.a. fordi mange er med å støttar opp på dei få dugnadane me har.  Er det nokon som har gløymt å betala kontingenten til Suldal IL, finn du informasjon om dette i menyen til venstre.

Frå Jærbladet