Besøk sidan februar 2009

Korleis er skiføret?

Løypekøyraren på Facebook: Klikk her!

Maskotter for FKH-Viking 23. september.

Miniknottane på Haugesund stadion.

Miniknottene fra Suldal 1,2 og 3 var så heldige å bli invitert til å være «maskotter» for Vikingspillerne i kampen mot FK Haugesund lørdag 23. september.

I alt 20 miniknotter, 19 foresatte og 5 søsken satte seg på bussen til Per Arne tidlig på lørdags ettermiddag med Haugesund stadion som mål. Får å få de reisende i rett humør ble filmen «United» vist, der FK Haugesund spiller en sentral rolle. Vi ankom et Haugesund badet i sol der FKH hadde gjort i stand «Fanzone» med gratis pølser og is, live musikk, ballbinge, fotballdart, autografskriving og masse give-aways. De fleste miniknottene synes dette var midt i blinket og det ble en flott opplading før de forventningsfullt skulle entre banen sammen med de store stjernene kjent fra TV. Et nesten fullsatt stadion med Vikinghordene og Måkeberget i spissen laget en perfekt ramme rundt innmarsjen. Etter et kort, men suksessfylt oppdrag ble miniknottene belønnet med mer pølse og brus før de fikk se en kamp som bølget frem og tilbake og til slutt ble avgjort av «overtidsspøkelset» i FKHs favør. Både store og små var godt fornøyde med dagen, og stemningen var betraktelig roligere i bussen på vei hjem.

Her er det mange å takke, men spesielt vil vi takke FKH, Suldal Billag, foreldre/foresatte og ikke minst miniknottene selv for en fantastisk dag i Haugesund. Takk for turen!

Vidar J. Nærheim

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>