Om ein ikkje får alt til heilt slik ein hadde tenkt sjølv, så går det an å sjå at andre gjer ein god jobb. Dagens dommar Svein Heggland frå Avaldsnes IL var god. I år har me også hatt mange andre gode dommarar.

Her kjem skrøyt til dommarane i 6. divisjon frå ein som har sett mykje fotball i dei fleste divisjonar; midtbanemann Knut Hoås Foldøy, posta i Facebookgruppa «Menn 6 div avd 03 2019, Rogaland»:

«En hyllest til dommerne!

Først gratulerer til Paradis. Vi kunne rett og slett ikke matche dere i dag. Vel fortjent opprykk! Håper dere fortsetter å bruke ballen slik dere gjør! Lykke til.

Vi fra Suldal IL har latt oss imponere over dommertrioen, eller nei det er jo rett og slett EN dommer som er bedre enn tre(!). Dommerne har hatt glimt i øyet, vist oss VAR tegnet, vist oss myndighet når vi trenger det, gitt oss kort når det har vært nødvendig, latt spillet gli istedenfor å stykke det opp unødvendig, forstått forskjellen på spontane og stygge reaksjoner, unik evne på milimeterpresise offside-avgjørelser, og rett og slett bidratt til gode fotballkamper og god stemning. Vi har hatt voksne dommere som har vært ute en vinternatt før, forstår sammenhengene i dette fantastiske spillet. I 3., 2. og 1. divisjon er det ofte dommere som er unge, ambisiøse og for ofte midtpunktet i kampene selv. For oss har dommerne ofte vært usynlige når det flyter, slik det skal være! Tror mange dommere kunne hatt godt av å se til 6. divisjon for å lære litt om hvordan en dommer skal være. For dommerne er de eneste som har imponert meg mer enn Paradis.

Usikker om dette (Facebookgruppa) er rett fora, men fint om det kan viderebringes til de rette folkene. For det er ikke for ofte en dommer får skryt tror jeg!