6 div avd 3: SIF 2 7-3 Suldal

Det var duka for sesongens andre bortekamp då Suldal reiste til tidligere så ærverdige SIF Stadion Siffen).  SIF 2 hadde før denne bataljen sanka med seg seks poeng på fire kampar. Suldal hadde på si side raska med seg sju poeng av ni mulige så langt. Med såpass jevn poengfangst burde dette bli eit tett og greit oppgjer i Stavanger, som viste frå ei vårleg side denne fredagskvelden. (meir…)

6 div avdeling 3 POL 4-6 Suldal

Endelig er sesongen i gang og fotballen rulle igjen. For Suldal var dette sesongens andre kamp, mens det for dagens heimelag, POL var den første kampen for sesongen. Kampen vart spelt på Stemmen stadion i Stavanger i nydelig vårvær og fin temperatur. Tradisjon tru var det vind på Stemmen og dette skulle begge lag, spesielt heimelage etterkvart få benytte seg av. (meir…)

Treningskamp MIL 7-0 Suldal

1. Fredag 28 januar 2022 var det duka for eit frå gammalt klassisk oppgjer mellom MIL og Suldal på det flotte idrettsanlegget til Midtbygdens IL. Laget som vert trena av sandsbu Knut Foldøy har satsa tungt over fleire sesonger og har vore oppe i 4 divisjon fleire sesonger. Likevel skal dei ta fatt på ny sesong i 5 div men med fokus på opprykk etter 2 plass i pulje si i fjorårets sesong. (meir…)

6 div avd 3 Brodd 3 1-8 Suldal

Hausluftå og dei gulbrune bladene på buskar og tre vitna om at fotballsesongen gjekk mot slutten laurdagen i oktober. Suldal sine beste menn skulle til

dyst for aller siste gong i denne korte, men flotte sesongen i 2021. Laget som denne gong skulle vera motstandar var Brodd 3 på ein bane som er for liten for 11-fotball. Me har hatt fleire kampar opp gjennom åra på denne banen med blanda hell. (meir…)

6 div avd 3 Sørmarkå 4-1 Suldal

Lite å hoppa i veret av for trenaren i denne kampen.

Den løken som fant opp sitatet «tap og vinn med samme sinn» kan ikkje ha brydd seg mykje om idrett og i alle fall ikkje 6 divisjons fotball.

For det er kjipt å var aktiv å være med på tap, det er kjipt å sjå når laget taper og det er vanvittig kjipt å skrive om ett tap. Likevel må eg prøve å få ned nokre ord som kanskje kan gi litt forklaring bak tapet. Nokre få lyspunkt fant ein også. (meir…)