6. div: Suldal – Vaulen 2

Topplaget Vaulen 2 var gjester i Prestavikjo i dag. Dei har vunne alle sine seks kampar før dagens dyst. Suldal er skadeskotne, men stilte likevel med eit lag som nesten braut sigersrekka til gjestene.

Tidleg kampstart var ønskjeleg, for det var visst ein konsert med eit ungt, fremadstormande band som berre skulle spela i nått og i går nått som skulle rekkast i Stavanger. (meir…)

6. div: Suldal – Fiskå 4-4

Øystein var bestemann mot Fisjå.

Nyopprykka og nystarta Fiskå frå Strandalandet gjesta Prestavikjo på Kr. Himmelfartsdag.

Sidan referent og trenar ikkje var til stades, så har dette gått i litt i gløymeboka, og det er ikkje så mykje observasjonar å komma med. Det kan meldast om ein tøff kamp, der bortelaget viste kanskje litt i overkant igjen både i taklingar og språkbruk, men det er nå vaksenfotball me spelar. Me tåler litt. (meir…)

6. div: Suldal – Brodd 2 4-2 (2-1)

Årets andre heimekamp, og vesentleg betre bemanna enn sist.

Målet for kampen, bortsett frå å vinna, var å ha fokus på å halda lagdelene saman og prøva og spela fotball lengst mogleg. Unngå for mange lange ballar.

Vanlegvis er det motstandarane som skårar først, men denne gong var det Suldal som tok leiinga.14 minutt ut i kampen fekk me til eit av fleire gode angrep i kampen. Keeper Jørgen Mikkelsen spelte ut til backen Torjus Steine. Han gav vidare til Tore Bendiksen Søraas som spelte nydeleg gjennom til Mohammed Ibrahim Dawud. Mohammed hadde fri veg mot mål og banka ballen sikkert i mål til 1-0-leiing. (meir…)

Informasjonsmøte «Prosjekt Prestavikjo»

Informasjonsmøte om «Prosjekt Prestavikjo».

Torsdag 12. mai fekk Suldal IL legga fram tankar om korleis ein kan få meir aktivitet i Prestavikjo på Vinjar Grendautval sitt møte.

67 tilhøyrarar i dei fleste aldrar møtte, spesielt kjekt at det kom ungdommar!

Jon Bråtveit hadde ei gjennomgang av korleis Prestavikjo kan sjå ut, dersom grenda, idrettslag, politikkarar, sponsorar, stiftelsar og kommune går saman om å få dette til.

Målet er å laga eit nærmiljøanlegg, eit anlegg som er ope og tilgjengeleg for alle kvar dag, heile året. Det skal leggast til rette for ulik aktivitet, med spesiell vekt på den uorganiserte aktiviteten. 3’ar-bane til fotball, fleirbruksbane, pumptrack, rulleskiløype, balansepark, treningsapparat, grillplass, freesbeegolf, asfaltering for å auka mobiliteten for alle brukargrupper og tribune er nemnd som aktivitetar og element som ein kan få til. (meir…)

Suldalsserien: Gubbar: Suldal – Erfjord 6-5 (3-0)

Gubbalaget mot Erfjord: Bak frå venstre: Hans Olav Brustveit, Jon Bråtveit, Geir Bjarte Hoftun, Thomas Brustveit, Olav Bakka Berge, Michal Kral, Raymond Krogh. Framme f.v.: Odd Åsgeir Lunde, Sveinung Steine, Christer Hansen, Arne Mehus, Vidar Jørgensen Nærheim. Johnny Hetland lurte seg unna bildet i dag også!

Ny kamp for gubbalaget i går, denne gong kom Erfjord på besøk.

Dei fleste kom frå forrige kamp utan mèn som ikkje lot seg lega på ei veke. Nokre stive lyskar har det vore siste veka, men alle kom seg i alle fall på arbeid i dagane etter kamp!

Første kamp kom nok litt brått på oss, både når det gjaldt drakter, rutiner og spelemønster. Til denne kampen var fleire av rammene som skal vera rundt kamp i Prestavikjo på plass. I tillegg til bortedraktoverdelene til a-laget (svart), stilte me nå med både avlagte shortsar og sokkar frå tidlegare tider, slik at draktsettet nå er fullt. Får rota fram ein keeperdrakt også til neste gong! (meir…)