Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/2/s/suldal-il/www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2427
Kjersti Moe | Suldal idrettslag

Løpsesongen 2022 er godt i gang

Snøen har smelta, skia er lagt vekk for ei stund og joggeskoa er komen på beina. Idrettslaga i regionen: Hjelmeland IL, Sauda IL og Vindafjord IL har alle arrangert fleire flotte og kjekke løp i vår, og Suldal IL har vore representert med store og små deltakarar. Her er ei oversikt:

Her frå Ølmedal Rundt 2022

(meir…)

Klubbhelg og Hovdenrennet 2021

Tredje adventshelg drog 25 unge og litt eldre skiløparar frå Suldal til Hovden. Om det ikkje akkurat var nord i Setesdalen det meste av snøkaoset hadde hamna den siste tida, var det likevel kvitt og fint i løypene på skistadion. Mange fekk seg ei god økt på ski på fredagskvelden. Laurdag 11.desember venta Hovdenrennet, kor det totalt var 236 deltakarar til start. Stilart var fristil, og det var 12 løparar frå den yngre garden i Suldal IL som stilte til start. (meir…)