tjensvoll_logo1

Laurdagen i Ryfylkedaghelga tok Suldal imot Tjensvoll. 

Gjengen frå Sørmarka har gjort det godt i år, og ligg på andreplass på tabellen. Dermed vart det tap med tre mål, sjølv om trenar Morten melder at det var spelemessig betre enn forrige kamp. Ingen faste referentar var på plass i Prestavikjo denne dagen, derfor eit kort referat.

Målet til Suldal kom etter klabb og babb der ballen var innom fleire motstandarar på vegen mot mål. Sindre Lorentzen var sannsynlegvis siste suldøl på ballen og blir kreditert med ein målgjevande.

Suldal sitt mål: Sjølvmål.

Målgjevande: Sindre Lorentzen

Lag: Lars Lavalette, Mats van Ruiven, Mikkel Wigestrand, Sigvart Vårvik, Ådne Nærheim, Jone Utbjoa, Sindre Lorentzen, Andrè Vatland, Peterson Tijhuis, Glenn Søraas, Andreas Groven, Hallvard Erfjord, Erik Vaage, Isak Berge Espe, Ingve Berge, Tom Fisketjøn Wærnes