Storhaug FKDet vart siger i Prestavikjo mot Storhaug søndag.

Det er andre kampen på rad med full pott, så laget er i ein positiv steam!

Morten melder om utruleg bra lagsiger, der dei jobba tolmodig og til slutt fekk eit fortent resultat rett før dommaren bles av for slutt. Spelemessig betre enn Storhaug gjennom heile kampen. Godt å få ein eitt-målssiger etter fleire knepne tap.

Rapport frå Ørjan:

Fantastisk! Hallvard med vinnarmål 1 minutt før slutt. Peterson med første etter innlegg/skudd frå Mikkel. Ingve hadde eit flott langskudd som gav oss 2-2. Dei scora før oss trur eg. Assist på dei to siste måla våre huske eg ikkje. Spelemessigt mykje betre enn Storhaug heile kampen, kanskje utanom dei første 10. Trilla ball og var tålmodige(for ein gongs skyld ;-))

Mål/assist:

1-1: Peterson Tijhuis/Mikkel Wigestrand

2-2: Ingve Berge/ Jone Utbjoa

3-2: Hallvard Erfjord / Sindre Lorentzen

Lag: Andreas Groven, Mikkel Wigestrand, Lars Lavalette, Ådne Nærheim, Jone Utbjoa, Ørjan Underbakke, André Vatland, Peterson Tijhuis, Sindre Lorentzen, Svein Egil Holmestad, Hallvard Erfjord, Erik Vaage, Gunnar Skålheim, Isak Berge Espe, Ingve Berge, Tom Fisketjøn Wærnes.