Gunnar Skålheim skåra utlikninga vår i dag.

Gunnar Skålheim skåra utlikninga vår i dag.

Siste seriekamp før sommarferien enda i nok ein siger, det er nesten dumt det er pause nå når a-laget har funne formen.

Jone Utbjoa har sendt følgande referat:

Me vinn på ein dårleg dag. Spelemessig ikkje på topp, men klarer å dra iland siger sjølv om me kjem under 1-0. Petersson Tijhuis får ein lang ball bakfrå som han tar med seg innover, drar av ein mann, men blir blokkert. Gunnar Skålheim er på rett plass og set blokken kontant i mål til 1-1.

Suldal heng meir med i 2. omgang og scorar to mål til. Hallvard Erfjord, som er i slaget for tida, scorar desse. To lange ballar frå Jone Utbjoa  og Ingve Berge som Hallvard tar fint med seg og set elegant i mål. Det siste, og målet som punkterer kampen, chippar han over keeper og Suldal kan ta sommerferie med 3 strake sigrar og 13 poeng!

Mål:

1-1: Gunnar Skålheim. Assist: Petersson Tijhuis
1-2: Hallvard Erfjord Assist: Jone Utbjoa

1-3: Hallvard Erfjord. Assist: Ingve Berge

Lag: (Klikk på namnet, så får du fram spelarstatistikken frå fotball.no)