Eide, Sand 10. sept.Solid

Ny kamp for 15 årslaget, og nytt bekjentskap med Solid frå Stord. Pga. baneforhold måtte kampen flyttast frå Prestavikjo til Sand.

Me fekk ein del utfordringar på førehand, med både skade og sjukdom, men me klarte likevel å stilla med 12 friske spelarar og ein halvskada (Dagfinn)

Det måtte gjerast endringar i mange delar av laget, der bla. Ingve vart høgreback, Lars Kristian keeper, Fredrik inn på høgre kant midbane, Christer og Andreas sentral midtbane med ansvar for defansive oppgaver, Øystein W. inn som midtstoppar saman med Mads.

Dei andre spelte i sine vanlege posisjonar. Me fokuserte på hard jobbing, press på ballførar, vinne duellar og overgangar så snart det var muligheter til det.

Og skal sei spelarane responderte….. Me tok tak i kampen med ein gong, spelet gjekk flott, innsatsen var god og det fungerte slik me var blitt einige om på førehand.

Allereie etter 5-6 minutt gjekk me opp i leiing ved Fredrik, og me auka seinare i omgangen til 2-0 ved John Herman. Det var solid over heile linja frå keeper, forsvar, midtbane og angrep.

I pausen var det berre fokus på å halda trykket oppe, og ikkje sleppa oss nedpå, så ville me vinna denne kampen.

Og 2. omgangen fortsette som den første, og me kom til fleire gode sjansar, og gjekk etter kvart opp i både 3-0, 4-0 og 5-0 ved Vegard (2) og Øystein (1).

Då det gjenstod ca. 10 min. fekk Solid eitt mål, slik at sluttresultatet vart 5-1 til oss.

Dette var ein godt gjennomført kamp av laget, der alle stod på heile vegen med ein herleg innsats, og der me vann duellar. Då kom spelet av seg sjølv, og målsjansane oppstod.

Dei av spelarane som var plassert i nye posisjonar såg verkeleg ut til å finna seg til rette, så me må sei oss godt nøgde med gjennomføringa.

Neste kamp for laget er allereie på søndag kl. 1500 heime i Prestavikjo mot Haugar. (Viss baneforholda tillet kamp)

Desse spelarane var med: Lars Kristian, Thomas, Øystein W., Mads, Ingve, John Herman, Andreas, Øystein N., Christer, Fredrik, Vegard, Håkon V. og Dagfinn

Mål: Fredrik 1, John Herman 1, Vegard 2 og Øystein N. 1