Me tek ein ny runde på bestilling av treningsklede for medlemmer i Suldal IL. Bestillinga blir sendt 3. april.

Det vil alltid vera høve til å bestilla treningsklede frå Umbro via Sand Sport. Om ein kjem på ein annan gong at ein skulle hatt eit plagg, så er det berre til å ta kontakt. Me køyrer likevel ei fellesbestilling nå.

Plagga det gjeld er Umbro sine treningsdrakt i svart med gule detaljer, diverse jakkar, t-skjorte. Det kjem til å stå SULDAL IL bak på alle plagg, samt dei tre hovudsponsorane Sparebanken Vest, Statkraft og Haugaland Kraft framme. Me trykker ikkje «Fotball» bak på noko lenger, på same måte som skikolleksjonen ikkje trykker «Ski». Dette er altså for alle medlemmer!

Ved sist runde var det nokre av trykka som ikkje hang skikkeleg på. Det reknar me med var pga nokre gamle trykk. Dette skal vera i orden nå. Dersom nokon har klede der trykket fell av, så leverer ein det inn til Sand Sport. Då trykker dei det som manglar gratis.

Suldalsgutane- og jentene sine blå treningsdrakter og t-skjorter kan spelarar og trenarar på desse laga bestilla.

Send bestilling til: fotball@suldal-il.no innan 3. april.

Klikk på denne lenkja for å få oversikt: Kolleksjon UMBRO Suldal IL 2022