Året fyrste skirenn idag, og det var i Røldal, Røldalsrennet.

Året fyrste skirenn idag, og det var i Røldal, Røldalsrennet. Det var komme mykje snø, men det vart likevel ein våt dag. Det regna, og det vart ein del testing av ski, nokon på klister og nokon på rubbski. Suldal IL presterte bra i mange aldersklassar, og tok mange pallplasseringar. Dei som gjekk for Suldal idag var; Vegard Moe Handeland, Cecilia Vik, Amalie Lunde, Tarjei Moe Handeland, Aksel Sukka Mehus, Hanna Lunde Hoftun, Simon Bakka, Agathe Lunde, Vilde Tjøstheim, Ingrid Sukka Mehus, Daniel Bakka, Marte Krogh, Mathea Vik, Thomas Bakka, Simon Bjørheim og Øyvind Røgenes. Trass i veret vart det ein triveleg dag i Røldal.

Resultatliste:

https://live.eqtiming.com/64890?fbclid=IwAR0KNmw7C6_PRe8f5GYX-oEQwsF8cf0eTM8JFoPx_wGKV08AX6wfQNuBn3g#result