Sidan Suldal IL er samarbeidsklubb med FK Haugesund, får me av og til tilbod om å delta på kamp, kurs og andre tilstellingar.

Denne helga fekk me tilbod om billettar til 30-årsjubileumskapmen til FKH. Det er 30 år sidan klubbane i Haugesund greidde å slå seg saman for å satsa på eit topplag. Haugar og Djerv 1919 var utgangspunktet for samarbeidet. I går blei dette feira både med fyrverkeri i lufta og på banen. Vanlegvis ville nok fleire enn dei seks ungane som denne gong reiste vore med, men laurdag var det 4H-fest på samfunnshuset som var det viktigaste i bygda.

Dei seks som reiste i suldalsdrakt fekk vera med på flaggborg rundt banen ved innmarsj, og hadde panoramautsikt då med anna den rutinerte stjerna Aleksander Søderlund herja med eit tafatt Aalesundlag. Heile seks mål blei det til heimelaget, som med dette med stort sannsyn sikra plassen i Eliteserien også i år.

I desse dagar er FKH på besøk i Suldal tre onsdagar for å halda trenarkurs for trenarane våre, noko som spelarane våre får god nytte av.