Den årvisse avslutninga av Suldalsserien gjekk som vanleg føre seg i gymsalen.

Fast program dette året også:

  • Premieutdeling til spelarar, trenarar, banemannskap og dommarar.
  • Pølser, brus og kaffi.
  • Trekning av gåver frå sponsorar.

I år var det litt færre premiar, men det var desto meir solide saker som blei lodda ut. Sparebanken Vest, Statkraft og Haugaland Kraft stilte med fruktkorger, gåvekort, sekkar, glas, karaffel, solide drikkeflasker, fotball, paraply og sitteunderlag. Tusen takk til alle!

Me er også blitt lova nokre premiar frå samarbeidsklubben FK Haugesund. Dei som ikkje vann, vil derfor få ein ekstra vinnarsjanse når me får desse i hende. Informasjon om dette kjem når me har det klart.

Sesongen er altså slutt, noko som betyr planlegging av ny sesong. I 2024 er det Suldal IL som skal arrangera Suldalsserie og cup. Takk for i år, og vel møtt neste år!

PS: Nokre lag held fram med trening utover i november.