Lag bilete på Ekeberg sletta. Desse var med: Eivind Bjordal, Ove Bjordal, Svein Bjordal, Asle Fisketjøn, Jon Bjarne Hoftun, Leiv Åmund Hoftun, Tor Kvaløy, Frode Mehus, Frode Pettersen, Ove Andre Pettersen, Per Gunnar Tysnes, Arne Vold, Erik Walter Vold.  Trenerar og lagleierar Olav Bjordal, Ingvar Rød, Jan Even Røttingen

Lagbilete på Ekeberg sletta.
Desse var med: Eivind Bjordal, Ove Bjordal, Svein Bjordal, Asle Fisketjøn, Jon Bjarne Hoftun, Leiv Åmund Hoftun, Tor Kvaløy, Frode Mehus, Frode Pettersen, Ove Andre Pettersen, Per Gunnar Tysnes, Arne Vold, Erik Walter Vold. Trenerar og lagleierar Olav Bjordal, Ingvar Rød, Jan Even Røttingen

Det er ikkje så ofte Suldal har stilt med lag i Norway cup, men i 1982 var det ein gjeng som reiste.

Arne Vold minnest:

«Meinar å hugsa det vart tap i alle tre innleiande kampar, trur me tapte ein fjerde ekstra kamp og.  Premie for best orden på skulen me overnatta på gjekk sjølvsagt til Suldal (stilleste gutten på sovesal 1, som Lillebjørn song), og vart belønna med eit medisinskrin.

Sjølv om Viking vann serien dette året, var det mykje Vålerenga-flagg og skjerf å sjå på suldølen denne veka.»

Klikk på biletet for å sjå nærare på gutane.

Dette innlegget finn du igjen i menyen under «Nokre glimt frå tidlegare tider». Me tek i mot alt med takk! Send til nettansvarleg@suldal-il.no